SISUSTAJAN VINKIT

On tärkeää miettiä omat lempivärit ja lähteä rakentamaan kokonaisuutta sen ympärille. Hyvä vinkki on myös miettiä kodin värimaailmaa taulujen ja taiteen pohjalta, mitkä miellyttää ja poimia näistä muutama mieleinen sävy. On aina helpompaa valita kotiin ensin itseä miellyttävä taulu ja rakentaa sen ympärille sopiva värimaailma, kun valita värit ja materiaalit ja vasta viimeisenä tilaan sopivat taulut. Omaa silmää miellyttävä taide kertoo paljon tyylistä ja väreistä mistä pidät.


Alla muutama esimerkki materiaalikollaaseista. Jokaiselle asiakkaalle suunnitellaan oma kollaasi omien toiveiden pohjalta, joka toimii punaisena lankana läpi suunnittelun.

"Joy"

Joy -kollaasi on yhdistelmä maanläheisyyttä ja iloa. Punainen on myös hyvin energisoiva väri, joka jakaa vahvasti mielipiteitä.

Puhtaan punaisen värin kaveriksi sopii hyvin muut vahvat sävyt ja kirkkaatkin sävyt.


"Mystique"

Tummien ja syvien sinisten sävyistä syntyy mystisen tyylikäs kokonaisuus. Tummat sävyt kaipaavat vierelleen sävyn joka antaa kontrastia ja herättää tummat sävyt eloon.

Siniseen sävyyn liitetään usein yleviä tunteita, mutta se on myös rauhoittava ja vakauttava väri.

"Cozy"

Pastellisen pehmeistä sävyistä syntynyt Cozy kietoo asujansa pehmeään syleilyynsä. Näiden sävyjen yhdistävä tekijä on värin voimakkuudessa.

Harmonisiin ja pehmeisiin sävyihin liitetään sanat lempeys ja viattomuus.

"Fun"

Kollaasi rakentui särmikkyydestä ja iloisuudesta. Musta selkeä kuosi pitää keltaisen "aisoissa" ja maadoittaa kokonaisuuden.

Keltainen kuvastaa iloa. Värinä se myös antaa rohkeutta ja voimaa.