Minulla on laaja-alaista kokemusta ja osaamista sisustussuunnittelutyöstä. Kotikohteiden lisäksi työkokemusta on karttunut rallitallista seniorikoteihin. Toimitilat, koulut, päiväkodit, nuorisotilat, ja julkistentilojen suunnittelu on minulle tuttua.  Suunnitelmissani otetaan aina huomioon yksilön, sekä yhteisön tarpeet. Suunnittelu vaatii aina yrityskuvaan ja tavoitteisiin perehtymistä. Näin lopputuloksesta saadaan uniikki ja yhteisönsä näköinen.


Olen suunnittelijana rohkea ja innovatiivinen. Jaan mielelläni ideoita, mutta tärkeintä on kuunnella asiakasta. Jokainen ihminen, ympäristö ja toiveet ovat erilaisia. Kartoitan tarpeenne tarkasti, jotta lopputulos on paras mahdollinen. Laajat verkostoni mahdollistaa projektien läpiviemisen myös avaimet käteen periaatteella ja minulla on hyvät projektinjohtotaidot.

Olen laaja-alaisesti ajatteleva suunnittelija ja joskus ongelmakohdat saattavat ratketa pienilläkin muutoksilla ja yhdistävillä tekijöillä. Kestävä kehitys ja vastuullisuus ohjaavat minua työssäni ja pyrin hyödyntämään olemassa olevaa mahdollisuuksien mukaan matkallamme uusiin tiloihin.