Hei,


Kiva kun tulit tutustumaan minuun!

Olen Jenni Knuutinen ja syntynyt Keuruulla vuonna -79, missä sain viettää mukavan lapsuuden ja nuoruuden. Tämän jälkeen opinnot veivät pääkaupunkiseudulle, ja tein töitä kauneuden parissa. Myöhemmin olen miettinyt, miten paljon ihmistä ympäröivä kauneus vaikuttaakaan elämään ja yleisesti hyvinvointiin. Minulle on sanottu, että minulla on kyky nähdä kauneutta kaikkialla. Se on selkeästi sisäsyntyistä. Luovana ihmisenä olenkin parhaimmillani prosesseissa, jossa saan luoda kaunista ja jakaa ideoita, koska se on vahvasti osa minua.

Ihmisenä olen myös hyvin käytännönläheinen ja rohkea. En epäröi tuoda ideoitani esille, oli se sitten miten rohkea tahansa. Kaikkihan on nykypäivänä mahdollista (ja kaiken voi maalata, paitsi palohälyttimen..). 

Jyväskylässä olen asunut tyttäreni syntymästä saakka vuodesta 2006. Tein pitkään työtä kansainvälisillä markkinoilla (myöskin kauneuden parissa) ja matkustelin paljon. Matkalaukkuelämä sai kuitenkin jäädä, pitkään jatkuneen sisustus ja remontti-intoilun myötä ja vaihdoin rohkeasti suuntaa.

Sisustussuunnittelijan työssä saan käyttää kaikkein ominaisimpia piirteitäni itsestäni. Luoda kauneutta ja käytännöllisyyttä, tavata uusia ihmisiä, ratkaista ongelmia ja ennen kaikkea tehdä ihmisistä onnellisempia omassa ympäristössään.  

Jenni


                MATKANI SUUNNITTELIJAKSI


Matka suunnittelijaksi alkoi omien kotieni kautta. Rakastin remontointia ja luoda kauniita, toimivia tiloja. Kun kohde oli valmis, oli löydettävä uusi, jotta pääsisin tekemään sitä mihin tunsin paloa. Tätä jatkui toisen, myös hyvin visuaalisen ammatin ohella yli kymmenen vuotta.

Jokainen kohde avasi ovia erilaisiin tiloihin. Hyvin nopeasti syntyi visio siitä, mikä ratkaisu tilassa toimii ja mikä näyttäisi hyvältä. Suunnittelemani kohteet saivat paljon positiivista huomiota ja liekki sisälläni kasvoi.

Tyttäreni avasi lopulta silmäni sanomalla, että miksi et tekisi tästä ihan oikeaa ammattia, koska nautit siitä niin paljon! Näin sitten tapahtui ja valmistuin Helsinki Design Schoolista sisustussuunnittelijaksi ja pääsin avaamaan uusia ovia virallisesti suunnittelijana.