Sisustussuunnittelijan työssä saan käyttää kaikkein ominaisimpia piirteitäni itsestäni. Luoda kauneutta ja käytännöllisyyttä, tavata uusia ihmisiä, ratkaista ongelmia ja ennen kaikkea tehdä ihmisistä onnellisempia omassa ympäristössään. 

Olen suunnittelijana rohkea ja innovatiivinen. Jaan mielelläni ideoita, mutta tärkeintä on osata kuunnella asiakasta, jotta lopputuloksesta tulee mieleinen. Koti on jokaiselle oma ja henkilökohtainen, joten sitä pitää kunnioittaa. Monet asiakkaani kaipaavat uusia ideoita ja rohkeitakin muutoksia kotiin. 

Olen laaja-alaisesti ajatteleva suunnittelija, mutta joskus ongelmakohdat ratkeaa hyvinkin pienillä muutoksilla. Arvoihini kuuluu ekologisuus ja hyödynnän mahdollisimman paljon olemassa olevaa, hyvää materiaalia suunnitelmissani.         POLKUNI SUUNNITTELIJAKSI


Ura alkoi omien kotieni kautta. Rakastin remontointia ja luoda kauniita, toimivia tiloja. Kun kohde oli valmis, oli löydettävä uusi, jotta pääsisin tekemään sitä mihin tunsin paloa. Tätä jatkui toisen, myös hyvin visuaalisen ammatin ohella yli kymmenen vuotta.

Jokainen kohde avasi ovia erilaisiin tiloihin. Hyvin nopeasti syntyi visio siitä, mikä ratkaisu tilassa toimii ja mikä näyttäisi hyvältä. Suunnittelemani kohteet saivat paljon positiivista huomiota ja liekki sisälläni kasvoi.

Tyttäreni avasi lopulta silmäni sanomalla, että miksi et tekisi tästä ihan oikeaa ammattia, koska nautit siitä niin paljon! Näin sitten tapahtui ja valmistuin Helsinki Design Schoolista sisustussuunnittelijaksi ja pääsin avaamaan uusia ovia virallisesti suunnittelijana.