Katso video toimitila uudistukseta!


Hyvin suunnitellut tilat tukevat yrityksen toimintaa. Se luo viihtyisyyttä, houkuttelevuutta, kilpailukykyä ja erotut eduksesi muista. Työntekijöiden viihtyvyyttä unohtamatta. TYÖYMPÄRISTÖJEN SUUNNITTELU

Mikä työympäristösuunnittelussa on tärkeintä?

Työssä jaksamiseen ja työhyvinvointiin pohjautuvat suunnitelmat, jossa otetaan huomioon myös yksilön tarpeet. Ergonomialähtöinen suunnittelu ja viihtyisyys luo työyhteisölle toimivan alustan työssä jaksamiseen ja palautumiseen. Yksilötyöskentely, työrauha, sekä kohtaamisen mahdollistaminen työpäivien aikana, parantaa todistetusti tuloksia ja työyhteisön hyvinvointia,


HALUATKO KOHOTTAA YRITYKSESI ILMETTÄ, SEKÄ HOUKUTTELEVUUTTA?

Miltä yrityksesi ilme näyttää ja mitä mielikuvia se herättää?

Mielikuva, joka luodaan asiakkaalle, on tärkeää. Tukeeko yrityksesi nykyinen ilme tavoitteita? Onko yrityksen ilme mieleenpainuva ja tunnistettava? Kutsu minut paikalle, niin katsotaan, mitä ideoita syntyy!


KUVAGALLERIA

Asiakaspalaute:

Sisustussuunnitelmasta tuli erinomainen. Vuorovaikutus, sekä asiointi Jennin kanssa oli sujuvaa. Suosittelen, jos haluatte elää viihtyisässä ja tyylikkäässä ympäristössä.

Markus Karjula, Suomen kotihoito Oy

.Asiakaspalaute:

Uudella toimistolla on käynyt moni toimihenkilömme, toimitusjohtajaa myöten, sekä ulkomaalaisia vieraita. Jokainen on ihastellut tiloja. Kontrasti on iso verrattuna edelliseen.  Myös työhuoneiden äänimaailma parani merkittävästi akustiikkaparannusten jälkeen.

Lars-Antti Näkkäläjärvi, Earthpac Oy

Työyhteisön kohtaamis- ja taukotila
Työyhteisön taukotila
Yrityksen aulatila 3D luonnos
Työskentelytilan 3D hahmotelma
Inspiroiva kokoontumistila
Aulatila koulussa 3D
Turvallinen seniorikodin kalustus
Luentosali
Opiskelu-/Lounge tilat
Työskentely-/taukotilat
Nuortentilat
Taukotilan keittiö