SUUNNITTELUKOHTEITANI


Olen päässyt suunnittelemaan hyvin erilaisia kohteita, niin yksityis- kuin toimitila puolella. Alla esiteltynä näistä muutamia. Osa suunnitelmistani on toteutettu pienellä pintaremontti idealla ja osa kaikki uusiksi periaatteella, asiakkaan toiveista riippuen. Suurimpiin projekteihini kuuluu 3000 neliön toimitilakokonaisuus alusta loppuun. Tämä projekti sisälsi neljä keittiökokonaisuutta, ruokalan, taukotilat, kokoustilat, luentosalin, aula/odotustilan, saunaosaston, pintamateriaaleineen, kalusteineen ja osittain myös valaistuksen suunnittelun.  

                 KOTIKOHTEITA

TOIMITILOJA

3D VISUALISOINTIA

             ENNEN JA JÄLKEEN

WC  KAIPASI PALJON LISÄÄ KAAPPITILAA JA UUDELLEEN ORGANISOINTIA.

VISUALISOINTIKUVA 1. VAIHEEN PALAVERIA VARTEN, JOTTA ASIAKKAALLE TULEE MAHDOLLISIMMAN SELKEÄ KUVA SUUNNITELMASTA.

TILAN ILME KIRKASTUI JA NYKYAIKAISTUI PALJON. HILLITTY ILME KESTÄÄ AIKAA, EIKÄ POISTU "MUODISTA" MUUTAMAN VUODEN KULUTTUA.


Alkuperäisessä kunnossa ollut keittiö uudistettiin vuokrakohteessa.

Keittiön uusi tyyli palvelee mahdollisesti useinkin vaihtuvia asukkaitaan hillityllä ilmeellään. Keittiön on oltava erilaisia käyttäjiäkin varten kestävä ja laadukas. Osa vanhoista keittiölaitteista säilytettiin, koska ne olivat toimivia ja hyviä. Kaikkea ei aina tarvitse uusia, uuden ilmeen myötä.


Vanha 80-luvun keittiö

Kohteen muissa alueissa henkii vanha arvokas tunnelma, joten sen halutiin jatkuvan myös apukeittiössä.

Välitilan harmaa kivikuosi ja pähkinänsävy sopivat arvokkaasti yhteen.


Keittiö ennen

Pientä pintaremonttia -tyyliin tehty uudistus onnistui uudella tasolla, altaalla, valaistuksella, uusilla vetimillä ja sokkeleilla, sekä maalilla. Eikä maksanut maltaita!


Ennen...

Visualisointi asiakkaalle uudesta suunnitelmasta.

Tummien kalusteiden väistyttyä, tila sai nykyaikaisen ja tyylikkään ilmeen, sekä runsaasti lisää säilytystilaa. Seinän sävyä raikastettiin greigen sävyllä.


Vanha ahdas keittiö näytti entistä pienemmältä tummanpunaisessa värissä ja yläkaapit varjostivat tilaa.

Pitkä taso mahdollistaa kapeaan tilaan aamiaispöydän baarijakkaroineen.

Yläkaapit poistettiin ja valaistus uusittiin. Jääkaappi siirtyi sivuun, eikä hallitse ja varjosta tilaa niin vahvasti. Tummanpunainen sävy vaihtui hentoon mintun sävyyn, joka on kaunis väripari kuparisille yksityiskohdille.