KODIT

Mikä on minun tyylini suunnittelijana? Vastaus on tietenkin, sinun tyylisi!  En halua profiloitua tiettyyn tyyliin, koska jokaisen koti on omantyylinen ja juuri teidän näköinen. Minun tehtäväni on löytää se punainen lanka teille ja mikä saa sinut huokailemaan ihastuksesta, sekä täyttää sinun toiveesi. 

Olen saanut suunnitella hyvin erilaisia koteja. 1800-luvun hirsiunelmista, nykyaikaisiin ja moderneihin uudiskohteisiin. Osa suunnitelmistani on toteutettu pienellä pintaremontti idealla ja osa kaikki uusiksi periaatteella, kohteen tarpeista riippuen. Laajoja verkostojani hyödyntämällä, saatte teille sopivimmat ratkaisut. 

             ENNEN JA JÄLKEEN KUVIA

Keskeisellä sijainnilla oleva portaikko nosti tilan ilmeen uudelle tasolle. Uusi pintakäsittely, sekä kaideratkaisu toi lisää korkeuden ja ryhdin tuntua tilaan. Vanhat puuovet käsiteltiin samalla sävyllä. 

Vanha mäntyinen portaikko, sekä väliovi, oli ristiriidassa muuten niin valoisan ja modernintyylisessä kodissa.

Alkuperäisessä kunnossa ollut keittiö uudistettiin vuokrakohteessa.

Vuokrakohteen keittiön uusittu ilme palvelee mahdollisesti useinkin vaihtuvia asukkaitaan hillityllä tyylillä. Keittiön on oltava erilaisia käyttäjiä varten kestävä ja laadukas. 


Vanha 80-luvun keittiö

Kohteen muissa alueissa henkii vanha arvokas tunnelma, joten sen halutiin jatkuvan myös apukeittiössä.

Välitilan harmaa kivikuosi ja pähkinänsävy sopivat arvokkaasti yhteen.


Keittiö ennen

Pientä pintaremonttia -tyyliin tehty uudistus onnistui uudella tasolla, altaalla, valaistuksella, uusilla vetimillä ja sokkeleilla, sekä maalilla. Eikä maksanut maltaita!


Ennen...

Visualisointi asiakkaalle uudesta suunnitelmasta.

Tummien kalusteiden väistyttyä, tila sai nykyaikaisen ja tyylikkään ilmeen, sekä runsaasti lisää säilytystilaa. Seinän sävyä raikastettiin greigen sävyllä.


Vanha ahdas keittiö näytti entistä pienemmältä tummanpunaisessa värissä ja yläkaapit varjostivat tilaa.

Pitkä taso mahdollistaa kapeaan tilaan aamiaispöydän baarijakkaroineen.

Yläkaapit poistettiin ja valaistus uusittiin. Jääkaappi siirtyi sivuun, eikä hallitse ja varjosta tilaa niin vahvasti. Tummanpunainen sävy vaihtui hentoon mintun sävyyn, joka on kaunis väripari kuparisille yksityiskohdille.